Menu
Your Cart

Анализ на ходила и стойкаЗапишете час за изготвяне на стелки:


Всеки крак е уникален!

Няма два еднакви крака – дори вашите собствени.
Подобно на пръстовия отпечатък, всеки крак е уникален, със собствена различна форма и контур.

Вашето благополучие започва в краката ви.
По-голямата част, 75% от нас, живеят с дисбаланс на краката. Това засяга ежедневието ни, като създава ненужна болка и дискомфорт и в други части на тялото ни и не ни позволява да се наслаждаваме на дейностите и спортовете, които обичаме най-много.


Осъзнайте силата на персонализирано прилягане.

Къде ще ви отведат следващите 10 минути?
Следващите 10 минути могат да бъдат вашата врата към по-добро здраве на краката и цялостно благополучие. С помощта на услугата за 3D сканиране MyFootBalance® вие научавате точно от какво се нуждаят краката ви, за да се почувствате по-добре цялото си тяло. Лесно като 1-2-3!

1. СКЕНИРАНЕ НА КРАКАТА

Да опознаете краката си, отвътре и отвън

Първо ви молим да стъпите върху скенера. Ние сканираме краката ви от множество ъгли, за да предоставим подробни и точни измервания и данни за краката.2. БИОМЕХАНИЧЕН АНАЛИЗ

Обработване на данните

Сканираните данни след това се използват за биомеханичен анализ на стъпалото, където оценяваме основните характеристики на стъпалото ви, включително типа свод, подравняване и функция на стъпалото. Копаем още по-дълбоко и разглеждаме как начинът на живот и нивата на активност влияят върху функционирането на краката ви.3. ПРЕПОРЪКИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПРОДУКТ

Изживейте персонализирано прилягане

И накрая, въз основа на вашето сканиране на краката, анализ и нашите експертни съвети, можем да ви препоръчаме набор от продукти, които са персонализирани според вашите уникални нужди, за да гарантират възможно най-доброто прилягане и комфорт. Също така съхраняваме вашия личен профил за годност във вашия акаунт за по-късна употреба, само за да направим повторната поръчка бърза и лесна.


Запишете час за изготвяне на стелки на телефон: +359 896 82 38 03

Съгласяван се с политиката за поверителност и използване на биквитки.